It is currently Fri Jul 30, 2021 11:08 am

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 
Author Message
 Post subject: stupid fish in Am14 [NOT A BUG]
PostPosted: Wed Oct 04, 2006 7:34 pm 
Offline
Soldier level 5
Soldier level 5
User avatar

Joined: Sun Sep 24, 2006 8:26 pm
Posts: 1015
Location: Łódź, Poland
In mission Am14 is a pond near the waterfall (of course you'll ask why on earth I was there but for me it is the only way to complete this mission with all medals).
In the pond is a fish. There is sth strange with it. When i click on it I see:

UNKNOWN
fish level 0
all levels are 0


And when I want to click on anything else the game crashes :x and there is no info about an error :? . I have to restart my PC cos i can't do anything.

Siemion

_________________
Who dares wins
www.bullets4u.org - site of {B4U} multigaming clan


Last edited by Siemion Olejniczak on Thu Oct 05, 2006 4:57 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 04, 2006 11:15 pm 
Offline
OW Support Owner
OW Support Owner
User avatar

Joined: Wed Dec 28, 2005 11:13 pm
Posts: 5017
Location: UK, Scotland
Quote:
When posting a bug please provide the following information:


1. What you were doing at the time.
2. Any error messages that appeared on the screen or what its doing wrong.
3. Upload a save file which can be used to reproduce the error (if possible)


Number 3.

_________________
Image
Free Map Editor - Game Requirements - Stucuk.Net
-Stu


Top
 Profile  
 
 Post subject: impossible
PostPosted: Thu Oct 05, 2006 5:06 pm 
Offline
Soldier level 5
Soldier level 5
User avatar

Joined: Sun Sep 24, 2006 8:26 pm
Posts: 1015
Location: Łódź, Poland
I think it's impossible. Today I discovered that this profile which was making problems with this mission and fish had disappeared. I was searching all of the disks and I found nothing :x :cry: :?: . Maybe I have a virus undetected by my Symantec :?:

_________________
Who dares wins
www.bullets4u.org - site of {B4U} multigaming clan


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: impossible
PostPosted: Thu Oct 05, 2006 11:11 pm 
Offline
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: Fri Jan 13, 2006 6:20 pm
Posts: 2325
Location: Argentina
I think that the best antivirus is BitDefender. Check around and you'll have your questions answered...

_________________
-Aleph.

THE Very active person

"You can only do well at something if you put the time in. Doesn't matter what subject it is. You can't make a master piece over night."
Wise man Stu-


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 06, 2006 6:22 pm 
Offline
OW Support Owner
OW Support Owner
User avatar

Joined: Wed Dec 28, 2005 11:13 pm
Posts: 5017
Location: UK, Scotland
Virus's destroy data they don't add or remove fish in a level.

_________________
Image
Free Map Editor - Game Requirements - Stucuk.Net
-Stu


Top
 Profile  
 
 Post subject: it was a virus
PostPosted: Fri Oct 06, 2006 8:19 pm 
Offline
Soldier level 5
Soldier level 5
User avatar

Joined: Sun Sep 24, 2006 8:26 pm
Posts: 1015
Location: Łódź, Poland
Maybe I don't speak clear enough, Stu... I say that this profile which was making problems had disappeared. And I searched today with Symantec. After updating I discovered that I HAVE a virus. I had to use option "quarantine". That means that probably the virus had:

1)changed the fish's data
2)then destroyed this data of my profile

_________________
Who dares wins
www.bullets4u.org - site of {B4U} multigaming clan


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Oct 07, 2006 5:45 am 
Offline
OW Support Owner
OW Support Owner
User avatar

Joined: Wed Dec 28, 2005 11:13 pm
Posts: 5017
Location: UK, Scotland
Its extremely unlikly. Whats more likly is the virus u found is just a coincedence.

_________________
Image
Free Map Editor - Game Requirements - Stucuk.Net
-Stu


Top
 Profile  
 
 Post subject: not because of virus
PostPosted: Sun Oct 15, 2006 9:45 pm 
Offline
Soldier level 5
Soldier level 5
User avatar

Joined: Sun Sep 24, 2006 8:26 pm
Posts: 1015
Location: Łódź, Poland
I've checked out in virus database, and this virus wasn't able to change anything. It only was able to copy itself...now I use "quarantine" option and I had to reinstall OW because I had this virus in OWP files and few else from my disk :( :( ...I don't know what had happened with this file, but this is completly crazy.
S.

P.S. This virus totally sucks at annoying me :D

_________________
Who dares wins
www.bullets4u.org - site of {B4U} multigaming clan


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 16, 2006 12:07 am 
Offline
OW Support Owner
OW Support Owner
User avatar

Joined: Wed Dec 28, 2005 11:13 pm
Posts: 5017
Location: UK, Scotland
You can't have a virus in an owp file. Virus's store themselfs in fileformats which can be exploited to run excutable code on a machine.

a owp file is just like a zip file. And its IMPOSIBLE for a virus to add its self to a OWP file since the OWP file format is NOT KNOWN to the world. OWP's are a custom file format made by Altar.

The ONLY way to add a virus into an owp is to literaly add it with pakview yourself.

You can argue with me on this if u want, tho one of us does have knowlage into OW and its fileformats.

_________________
Image
Free Map Editor - Game Requirements - Stucuk.Net
-Stu


Top
 Profile  
 
 Post subject: I think that I had made it on my own...
PostPosted: Mon Oct 16, 2006 11:08 am 
Offline
Soldier level 5
Soldier level 5
User avatar

Joined: Sun Sep 24, 2006 8:26 pm
Posts: 1015
Location: Łódź, Poland
Probably I had done it, because sometimes i make crazy things and once i have even made a virus which had destroyed my computer :? so it is also possible that I had added a virus into OWP file. Maybe. i'm not sure.

_________________
Who dares wins
www.bullets4u.org - site of {B4U} multigaming clan


Top
 Profile  
 
 Post subject: it's possible (because of me)
PostPosted: Mon Oct 16, 2006 9:43 pm 
Offline
Soldier level 5
Soldier level 5
User avatar

Joined: Sun Sep 24, 2006 8:26 pm
Posts: 1015
Location: Łódź, Poland
It is nearly sure that I have put this virus intu OWP file. I was using them, so it's possible that /i have put it. And if you'll be able to see what i'm doing with files of my computer (I don't know how), then you'll probably suppose that I'm changing a lot of files (not primary for my PC, of course). Maybe I had changed sth.

_________________
Who dares wins
www.bullets4u.org - site of {B4U} multigaming clan


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 17, 2006 12:29 am 
Offline
OW Support Owner
OW Support Owner
User avatar

Joined: Wed Dec 28, 2005 11:13 pm
Posts: 5017
Location: UK, Scotland
Given that u don't seem to be confident with pc's its imposible for you to make or add a virus.

Its not a virus as i keep saying.

_________________
Image
Free Map Editor - Game Requirements - Stucuk.Net
-Stu


Top
 Profile  
 
 Post subject: doesn't matter
PostPosted: Wed Oct 18, 2006 6:28 pm 
Offline
Soldier level 5
Soldier level 5
User avatar

Joined: Sun Sep 24, 2006 8:26 pm
Posts: 1015
Location: Łódź, Poland
Now it doesn't matter cos' I have checked and prob. my antivirus had shown that there is a virus, and in reality there is no virus, cos' i checked it and everything is correct (I compared it with the other Data4b). The same length, words in file etc...That means that you're right and there is no virus in OWP file. And I had fixed this problem with fish (it appeared in other profile). So this is NOT A BUG.

Thx for help
S.

_________________
Who dares wins
www.bullets4u.org - site of {B4U} multigaming clan


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Original War is an RTS / RPG game by Altar Games
Original War Support is not part of Altar Games but is maintaining Original War for Altar Games

Privacy Policy