It is currently Fri Oct 30, 2020 3:12 am

All times are UTC [ DST ]




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 18 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Problem with website
PostPosted: Wed Oct 03, 2007 5:10 pm 
Offline
Soldier level 2
Soldier level 2
User avatar

Joined: Mon Aug 27, 2007 3:57 pm
Posts: 128
Location: Poland
How I can change menu on my site. I want: menu (news, downloads etc) will be not on table with news, only next to this table. Something is on majmod site or btw mod site.

My file index.php is that:
Code:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
<title>..::Legion of Mercenary Soldiers::..</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<link href="my.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link href="http://www.owsupport.com/rss.php?site=loms" rel="alternate" type="application/rss+xml" title="..::Legion of Mercenary Soldiers::.." />
</head>

<body>
<div style="text-align:center">
<table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="text-align:center">
<tr>
<td width="100%" height="80" colspan="0" rowspan="0" style="background-color:#154C37">
<img src="images/logo.png" />
<br />
&nbsp;
</td>
</tr>
</table>
<table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="text-align:center">
    <tr>
      <td width="100%" height="30" colspan="0" rowspan="0" align="center" style=""><a href="?sect=news"><img src="images/news1.png" /></a>  <a href="?sect=downloads"><img src="images/downloads.png" /></a>  <a href="?sect=changelog"><img src="images/changelog.png" /></a>  <a href="?sect=main"><img src="images/about.png" /></a></td>
    </tr>
</table>
  <table width="1000" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-color:#000000;text-align:left">
    <tr>
      <td>
      <?php
$page = $_GET['page'];
$sect = $_GET['sect'];

if ($page != null) $sect=$page;
if (!$sect) $sect = 'news';

if (file_exists("pages/".$sect.".php"))
{
$my_file = "pages/".$sect.".php";
}
else
{
$my_file = "pages/404.php";
}

include($my_file);
?>
</td>
    </tr>
  </table>
<BR/>
Copyright &copy; Michal Szczepański aka Michaeilo 2007
</div>
<BR>
<tr>
<p>
 <a href="http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?uri=loms.owsupport.com&warning=1&profile=css21&usermedium=all/">
  <img style="border:0;width:88px;height:31px"
       src="http://jigsaw.w3.org/css-validator/images/vcss"
       alt="Poprawny CSS!" />
 </a>
</p>
</tr>
<br />

 </a>
</body>
</html>


What I should change here ^^? :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 03, 2007 7:56 pm 
Offline
OW Support Owner
OW Support Owner
User avatar

Joined: Wed Dec 28, 2005 11:13 pm
Posts: 5014
Location: UK, Scotland
Code:
<table width="1000" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-color:#000000;text-align:left">
    <tr>
      <td>
      <?php
$page = $_GET['page'];


Code:
<table width="1000" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-color:#000000;text-align:left">
    <tr>
<td width=150>
// Add menu here
</td>
      <td>
      <?php
$page = $_GET['page'];

_________________
Image
Free Map Editor - Game Requirements - Stucuk.Net
-Stu


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 04, 2007 4:53 pm 
Offline
Soldier level 2
Soldier level 2
User avatar

Joined: Mon Aug 27, 2007 3:57 pm
Posts: 128
Location: Poland
OK Thanks a lot :)
But I've got a second question, you see my site: menu is ok, but news table should be in center, but now it's on right.
What can I change it?

I think: the problem is in file layout. My layuot is that:
Code:
<a name="NewsPost{TOPIC_ID}"></a> <table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="#2B6F55"><tr><td width="13"></td><td width="100%" valign="top"> <div align="center"><font size="2" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"><strong>   {NEWS_TITLE}</strong></font></div></td><td width="17"><div align="right"></div></td></tr><tr valign="top"> <td colspan="3" height="48"> <table width="100%" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="#465d29"> <tr> <td width=5> </td> <td width="100" align="center" valign="middle"><br />
<font size="1" face="Verdana">
<table width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="1"> <tr> <td width="5"> </td>
<td valign="top" class="genmed"> <font size="1pt">Date: {TIME}</font><br />
  <br />
    {MESSAGE}<br />
    <br />
    Comments (<a href="http://www.owsupport.com/forum/viewtopic.php?t={TOPIC_ID}">{COMMENT_NO}</a>) - <a href="http://www.owsupport.com/forum/viewtopic.php?t={TOPIC_ID}">View Comments</a> | <a href="http://www.owsupport.com/forum/posting.php?mode=reply&t={TOPIC_ID}">Post Comment</a> <br /> </td> <td width="10">  </td>
</tr> </table>  </font><p></p> </td></tr> </table> </td></tr></table>


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 04, 2007 5:01 pm 
Offline
OW Support Owner
OW Support Owner
User avatar

Joined: Wed Dec 28, 2005 11:13 pm
Posts: 5014
Location: UK, Scotland
Quote:
<table width="1000" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-color:#000000;text-align:left">
<tr>
<td width=150 valign=top>
// Add menu here
</td>
<td align=center>
<?php
$page = $_GET['page'];

_________________
Image
Free Map Editor - Game Requirements - Stucuk.Net
-Stu


Top
 Profile  
 
 Post subject: Button is changed
PostPosted: Thu Oct 04, 2007 6:12 pm 
Offline
Soldier level 2
Soldier level 2
User avatar

Joined: Mon Aug 27, 2007 3:57 pm
Posts: 128
Location: Poland
Yeah, now is very good :D
But I'm ,,upierdliwy'' (inquiring xD). This is really last question.
What can I do that when I click mouse on button (news, about mod etc.), the button is chaged?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 04, 2007 7:39 pm 
Offline
OW Support Owner
OW Support Owner
User avatar

Joined: Wed Dec 28, 2005 11:13 pm
Posts: 5014
Location: UK, Scotland
Quote:
<img src="images/news<?php if ($sect == 'news') echo '_selected'; ?>.jpg" border="0">


Something like that i guess. where there would be 2 images in the example:

images/news.jpg
images/news_selected.jpg

_________________
Image
Free Map Editor - Game Requirements - Stucuk.Net
-Stu


Top
 Profile  
 
 Post subject: Please
PostPosted: Thu Oct 04, 2007 8:02 pm 
Offline
Soldier level 2
Soldier level 2
User avatar

Joined: Mon Aug 27, 2007 3:57 pm
Posts: 128
Location: Poland
I try but it isn't okey, the buttons when I click are the same.
I write in index.php
Code:
<BR><a href="?sect=news"><img src="images/news<?php if ($sect == 'news') echo '_selected'; ?>.PNG" /></a></ br> 
<BR><a href="?sect=downloads"><img src="images/downloads<?php if ($sect == 'news') echo 'downloads_selected'; ?>.PNG" /></a></ br>

And of course I add to folder images files: _selected.PNG and downloads_selected.
Radzio: U ciebie na stronie TOSa jest coś takiego, mógłbyś powiedzieć mi jak to zrobiłeś?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 04, 2007 9:33 pm 
Offline
OW Support Owner
OW Support Owner
User avatar

Joined: Wed Dec 28, 2005 11:13 pm
Posts: 5014
Location: UK, Scotland
Problem is $sect was being set after the menu code. Moved it to the top. Note that the ($sect == 'news') needs to be changed for each item.

I.e for downloads it would be ($sect == 'downloads') basicaly it has to match the URL (http://loms.owsupport.com/?sect=downloads)

P.S i fixed the news for you.

_________________
Image
Free Map Editor - Game Requirements - Stucuk.Net
-Stu


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 05, 2007 2:54 pm 
Offline
Soldier level 2
Soldier level 2
User avatar

Joined: Mon Aug 27, 2007 3:57 pm
Posts: 128
Location: Poland
OK thanks a lot :)
But I don't want when I'm on page 'downloads' the button downloads is changed but I want when the mouse is on (not click) button news, about... this button is changed.
Something how here.
Image

PS Stu thanks xD


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Oct 05, 2007 3:18 pm 
Offline
Original-War.Net Owner
Original-War.Net Owner
User avatar

Joined: Wed Jan 25, 2006 10:21 am
Posts: 2786
Location: Poland, Białystok
A little modified part of OWS website with comments (probably easier version than mine ;) ):

Code:
<a href="destination" title="News" alt="News" hint="News"
onmouseover="javascript:news.src='onmouse image';"
onmouseout="javascript:news.src='normal image';">
<img src="normal image" name="news" width=43 height=41></a>

name of img and name written before .src must be the same (news and news.src)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Stu and Radzio - Thanks a lot
PostPosted: Sat Oct 06, 2007 1:01 pm 
Offline
Soldier level 2
Soldier level 2
User avatar

Joined: Mon Aug 27, 2007 3:57 pm
Posts: 128
Location: Poland
Now it's good. Stu and Radzio - Thanks a lot :)
Topic closed.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 10, 2007 2:27 pm 
Offline
Soldier level 2
Soldier level 2
User avatar

Joined: Mon Aug 27, 2007 3:57 pm
Posts: 128
Location: Poland
Now I've got a next problem (question :P) Where should I put this text:
Code:
<td class="tdp3"><font size="3"><b><marquee direction="left" scrollamount="3" scrolldelay="5"> Welcome to LOMS Website at ow.support.com!!!</b></td>
'cause I want that it'll be on news messages? I tryed but always it's under Friendly Sites and it's very big and news table is small. :(

_________________
- Michaeilo aka CreySheet


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 10, 2007 6:50 pm 
Offline
Original-War.Net Owner
Original-War.Net Owner
User avatar

Joined: Wed Jan 25, 2006 10:21 am
Posts: 2786
Location: Poland, Białystok
Code:
<td class="tdp3"><font size="3"><b><marquee direction="left" scrollamount="3" scrolldelay="5"> Welcome to LOMS Website at ow.support.com!!!</b></td>
<?php

if (file_exists("pages/".$sect.".php"))
{
$my_file = "pages/".$sect.".php";
}
else
{
$my_file = "pages/404.php";
}

include($my_file);
?>

However it could work unproperly cos there is already a td tag before. BTW, I hate marquee tag :P


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 10, 2007 6:54 pm 
Offline
Original-War.Net Owner
Original-War.Net Owner
User avatar

Joined: Wed Jan 25, 2006 10:21 am
Posts: 2786
Location: Poland, Białystok
... and I'm REALLY curious why did u put the image 'Valid XHTML 1.0' on your site... cos the validation status is 'Failed validation, 230 Errors' LooL :P


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 10, 2007 7:05 pm 
Offline
Soldier level 2
Soldier level 2
User avatar

Joined: Mon Aug 27, 2007 3:57 pm
Posts: 128
Location: Poland
Yes :D I forgot about it. I'll correct my site or I'll delete this image :D

_________________
- Michaeilo aka CreySheet


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 18 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group

Original War is an RTS / RPG game by Altar Games
Original War Support is not part of Altar Games but is maintaining Original War for Altar Games

Privacy Policy